Perfecte start voor de Belgen

De heenreis verliep zonder noemenswaardige problemen. Toch was het een vermoeiende dag: afspraak om 6u30 in Brussel-Zuid, waardoor velen al rond 5u hun deur uit moesten. Het vliegtuig van Parijs naar Bakoe liep een uur vertraging op, dus was de delegatie pas rond 21u lokale tijd (19u in België) in het hotel aanwezig. Gelukkig is het avondmaal hier tot 23u, dus konden we nog onze magen vullen voor we onder de lakens doken.

De kapiteins werden in de luchthaven uit de groep gehaald om in sneltempo (lees: met veel omwegen en in druk, chaotisch verkeer) naar de Captain’s meeting te gaan. Daar kwamen we helaas pas aan op het moment dat de eerste Captain’s alweer het gebouw aan het verlaten waren. Het informatieve gedeelte van de meeting was al gedaan, dus voelden we ons genoodzaakt om info te vragen aan onze naaste buur – en laat dat nu Judith Polgar zijn. Het star spotten is begonnen! Bij deze is onze ploegopstelling officieel goedgekeurd met de pen van Judith Polgar.

Over star spotten gesproken. Onze vrouwenploeg voerde een casual gesprekje met Caruana, aan ons voorgesteld door één van de vele vriendjes van Astrid.

Waarom de vrouwenploeg zo veel tijd had vandaag? Hun tegenstandsters uit Djibouti, kwamen niet opdagen, waardoor de sowieso verwachte 0-4 al na een kwartier een feit was.

R1 vrouwen

De mannenploeg deed er iets langer over om exact hetzelfde resultaat te behalen tegen Sao Tome & Principe.

R1 mannen

Een perfecte dag dus. Toch wat de score betreft, want er heerste toch wat teleurstelling bij de dames. De zin om te spelen was groot, en het laag geklasseerde Djibouti was een perfecte opwarmer geweest. Bovendien was de eerste bus terug naar het hotel pas 3u na de start van de ronde, waardoor de dag vooral uit wachten bestond.

14233806_10210428151524601_557811470_o

De zusjes Barbier waren er klaar voor, de tegenstandster uit Djibouti helaas niet. Foto met dank aan Caterina Leonardi.

Morgen spelen de vrouwen tegen Uzbekistan. De mannen nemen treffen een echte topper en mogen hun kunnen meten met de Chinezen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s